Kayıtlar

Şubat, 2015 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Aykut Elmas Vine

Resim

Aykut Elmas 11Dk Vine

Resim

Tayfun Yılmaz 30Dk Vine

Resim

Tayfun Yılmaz Vine

Resim

Mucize Hd İzle

Resim
Özet & detaylar 1960'ların yoksulluk içerisindeki Türkiye’sine ayna tutan film, aynı zamanda darbe sürecinin etkisini de beyazperdeye taşıyor. Ege'nin cennet gibi bir köşesinden Anadolu'nun uzak bir köyüne sürgün yiyen bir öğretmenin (Talat Bulut) hikayesini anlatan film, yokluk içerisinde okulu, okumayı eğitimi dört gözle bekleyen çocukları da konu ediniyor. Başarılı müzik kariyerinin ardından sinemaya yönelen yönetmen ve senarist Mahsun Kırmızıgül'ün dördüncü uzun metrajlı filmi olan Mucize, yine dram öğelerinin ağır bastığı bir öyküye sahip. Senaryosu da Kırmızıgül'e ait olan projede Talat Bulut, Mert Turak gibi isimler yer alıyor.

Aşk Sana Benzer Hd İzle

Resim
Film Hakkında: Burak Özçivit sahil kasabasında balıkçılık ve küçük bir restoran sahibi olan Ali karakterine, Fahriye Evcen ise kasabaya yeni gelip, dondurmacıda çalışmaya başlayan Deniz karakterine can veriyor. Filmin yönetmenlik koltuğunda A. Taner Elhan yer alıyor.

Yumruğun Efsanesi Full HD İzle

Resim
Hakkında: Japon işgali altında olan Shangai’daki ögretmeninin ölümünden kimin sorumlu oldugunu bulması üzerine vurulan Chen Zhen’in ölümünün üstünden 7 sene geçmiştir. Gizemli bir yabancı yerel mafyanın patronuyla dost olur. Chen Zen’in yerine geçen bu adam, Japonyayla ittifak kurulunca mafyaya sızarak intikam alma niyeti taşır.

Adalet Full HD İzle

Resim
Hakkında: McCall karanlık yaşantısının üzerine bir çizik çekip, artık eskisinin aksine sakin bir yaşamı tercih eder. Fakat acımasız Rus mafyasının rehin aldığı Teri isimli güzel kızın anlattıklarını dinleyince onun içinde bulunduğu duruma kayıtsız kalamayacağını düşünür. Kendi kendisini emekli etmiş olan McCall, yüreğindeki iyiliğin sesini dinlemek zorundadır ve yardıma ihtiyacı olan Teri’nin ellerinden tutacaktır. Çünkü Mccal gerçek adaletin işlemesi için güçsüzlere yardım edilmesi gerektiğini düşünür! Adalet 2014 filmi Türkiye’de Eylül ayında vizyona girmiş ve oldukça beğeni toplamıştır, izlemenizi tavsiye ederiz.

Misafir The Guest Full HD İzle

Resim
Hakkında: Amerikan yapımı psikolojik gerilim filmi olan The Guest'te; ölen oğullarının görev arkadaşı sıfatıyla Peterson ailesiyle tanışan bir asker, aile tarafından kibarca konuk edilir. Genç adam geldikten sonra başlayan kaza gibi gözüken ölümler, asker ile bağdaştırılmaktadır. Bir asker ise Petersonun ailesine gelip onların ölen oğlunun arkadaşıyım diyerek kendini tanıtır. Ailesi de onu hemen kendi evlerinde misafir ederler . Ancak zaman geçtikçe aile anlar ki gizemli ölümlerin baş kahramanı kendini oğullarının arkadaşı olarak tanıtan kişidir.

Recep İvedik 4 Full Hd

Resim
Film Hakkında: Şahan Gökbakar'ın yarattığı Recep İvedik, 4'üncü filminde mahallede çocuklarının futbol takımı antrenörüdür. Ancak idman yaptıkları araziyi biri satın alacaktır. Recep İvedik de araziyi satın almak için tek bulduğu yöntem Survivor yarışmasına katılarak büyük ödülü kazanmaktır. Çekimleri Maldivler'de tamamlanan filmde Recep İvedik Karayip Korsanlarıyla karşılaşacak. Tek Parça 720p

Yusuf Yusuf Hd İzle

Resim
Özet & detaylar Süreç Film'in yapımcılığında hayata geçen film çocukluğundan bu yana otomobil tutkusu olan ve bir araba yarışçısı olmanın hayalleriyle yaşayan Yusuf'un hikayesini ele alıyor. Ancak şans Yusuf'a gülmez, gerçek hayat, hayalleri konusunda pek de cömert davranmaz. Şimdilerde Ankara'da dolmuş şoförlüğü yapan Yusuf artık tam bir modifiye tutkunudur. Bir gün yine dolmuş sürdüğü esnada papaz olan bir yolcuyu arabasına alır. Ancak bu papaz görünümlü adam, o gün Ankara'ya gelen Papa'ya suikast düzenlemek isteyen Yusuf adında bir militandır. Artık iki Yusuf bir dolmuşun içindedir ve biri can almaya çalışırken diğeri can kurtarmak için çabalayacaktır. Ersoy Güler'in senaryosunu yazıp yönetmenliğini yaptığı filmin başrollerini Ali Sunal, Burak Satıbol ve Oya Başar paylaşıyor.